Simeone: "Als Real Madrid verliest is iedereen blij"

16 mei 2015, 16:33

Vorig seizoen won Atlético Madrid de Spaanse titel, door op bezoek bij FC Barcelona op de slotdag van de competitie met 1-1 gelijk te spelen. Dit seizoen zijn de rollen omgedraaid, en kan Barcelona bij winst op het veld van Atlético het kampioenschap in La Liga grijpen. Atlético-coach Diego Simeone is echter niet van plan om de punten cadeau te doen aan Barcelona.

"We zullen elke seconde spelen alsof het onze laatste is", sprak de Argentijnse coach op de persconferentie in aanloop naar de kraker, die morgen (zondag) om 19.00 uur begint. "Mijn boodschap voor de spelers is simpel. Ze moeten niet denken aan alle scenario's, maar gewoon vol gas geven."

Want als de ploeg van Simeone zondag Barcelona verslaat, bestaat de kans dat Real Madrid grijpt. Dat zou extra pijn doen in het kamp van de uittredend kampioen. "Als Real van Espanyol verliest, is iedereen blij", grapte Simeone, die tegen Barcelona met Fernando Torres in de aanval begint.

De coach weet dat Barcelona in bloedvorm verkeert. "Daar maak ik me zorgen over", gaf hij toe. "Barcelona is een zeer goed team."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen