Advocaat tevreden met punt en ziet kansen tegen Arsenal

16 mei 2015, 19:00

Sunderland-manager Dick Advocaat kan leven met het 0-0 gelijkspel van zijn elftal in de degradatiekraker tegen Leicester City, in het eigen Stadium of Light. De ploeg van de Nederlandse manager heeft nu een marge van drie punten naar de rode streep, Leicester is al zeker van handhaving in de Premier League.

"Het was een heel spannende wedstrijd voor beide ploegen, met veel nervositeit, maar beide teams hebben hard gewerkt. Wij kregen meer kansen, maar volgens mij is 0-0 een goed resultaat", aldus Advocaat na afloop bij de BBC. "Leicester City is een ploeg die heel moeilijk te verslaan is. Van hun laatste acht duels verloren zij er slechts één, wij verloren er één van onze laatste zes."

"De organisatie bij ons was goed, maar we hadden meer nodig. En dat kregen we toen Adam Johnson erin kwam", vervolgde Advocaat. "We hopen hem in de laatste twee wedstrijden nog te gebruiken, zodat we meer kansen krijgen. Onze volgende partij is Arsenal-uit. Dat is een uitstekende ploeg, maar wij moeten hen het zo moeilijk mogelijk maken en zelf scoren. Als de organisatie in orde is, dan krijg je altijd kansen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen