Rodgers heeft bitterzoet gevoel na duel met Palace

16 mei 2015, 23:48

Liverpool-manager Brendan Rodgers stond zaterdag na de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace met gemengde gevoelens de pers te woord. Vanzelfsprekend baalde de oefenmeester van de 1-3 thuisnederlaag tegen Crystal Palace, maar hij heeft wel genoten van het afscheid van Steven Gerrard. Het clubicoon speelde zijn laatste wedstrijd op Anfield.

"Steven heeft een geweldig afscheid gekregen en hij heeft van begin tot eind alles gegeven om ons aan doelpunten te helpen", aldus Rodgers op de clubwebsite. "De steun voor hem was echt briljant en waarschijnlijk ook wat hij had verwacht. Hij is een klassespeler en heeft altijd alles gegeven voor deze club. Dus op dat vlak was het fantastisch voor hem en zijn familie, een speciale dag voor hem. Hij is een speler en persoon die onvervangbaar is voor de club."

"Wat betreft het resultaat was het teleurstellend", vervolgde Rodgers. "We begonnen nog aardig en maakten een fantastisch doelpunt, maar we hebben verdedigend domme fouten gemaakt. Daarvoor hebben we uiteindelijk ook de rekening gepresenteerd gekregen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen