Booy noemt Demmers 'triest': "Het valt me echt tegen"

17 mei 2015, 12:39

Coach Foeke Booy werd een tijdje geleden de laan uitgestuurd bij Go Ahead Eagles, waar Dennis Demmers het roer overnam. De voormalig assistent van Booy zei onlangs dat hij de discipline aangescherpt heeft en duidelijkere afspraken gemaakt heeft. "Het bleek dat de groep dat nodig had, de taken duidelijker neerzetten vanuit mijn zienswijze."

Booy ziet de teksten van Demmers met lede ogen aan. Bij FOX Sports reageert hij eerst vol sarcasme op de woorden van zijn voormalig rechterhand. "Door zijn zienswijze is er ook ingegrepen. Het is nu beter", grapt Booy. Terug naar de realiteit: "Het verschil is alleen maar groter geworden. Toen ik vertrok was het verschil met directe handhaving twee punten, nu vijf. En het spel is er ook niet beter op geworden", bromt de vertrokken oefenmeester.

De ontslagen Booy is teleurgesteld in Demmers. "Dit is wel triest. Hij heeft mij er ook niet over aangesproken. Je verwacht loyaliteit en dat was er op een gegeven moment niet mee. Dat valt me echt tegen. Hij is ambitieus, maar je moet met elkaar als team opereren. Dat brokkelde weg. Op het moment dat het moeilijk wordt zie je mensen veranderen", sneert Booy.

Go Ahead is veroordeeld tot het spelen van play-offs om promotie/degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen