Rutten: "Ga contact opnemen met de directeur"

17 mei 2015, 16:47   Bijgewerkt: 17 mei 2015, 16:55

De kans is klein dat Fred Rutten ook tijdens de play-offs op de bank zit bij Feyenoord. Na de 3-0 nederlaag tegen PEC Zwolle, een resultaat waardoor de club de derde plaats op de ranglijst uit handen gaf, liet de coach in een merkwaardig interview met FOX Sports weten dat hij contact gaat opnemen met de clubleiding.

Op de vraag hoe de sfeer in de kleedkamer van Feyenoord was na de zeperd in Zwolle, was Rutten helder: "Het was dood- en doodstil. Of ik wat gezegd heb? Nee, daar had ik geen enkele behoefte aan." Het was al de vijfde wedstrijd op rij waarin Feyenoord het liet liggen, eerder ging het al mis tegen Willem II, Go Ahead Eagles, FC Groningen en Vitesse. "Ik ben erg geschrokken", zegt Rutten over het optreden van zijn ploeg in Zwolle. "Als je vijf wedstrijden op rij niet presteert, moet je nadenken. Dat ga ik vanavond ook doen, samen met de directeur."

Op vervolgvragen over zijn toekomst ging Rutten niet in, hij liep weg tijdens het interview. Ook op de persconferentie na het duel hield Rutten het kort, na een mededeling dat hij contact zou opnemen met directeur Martin van Geel liet de trainer van Feyenoord weten dat 'hij het hierbij wilde laten' en vertrok hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen