Clasie: "Rampscenario, maar we moeten verder"

17 mei 2015, 17:01

Plek drie leek Feyenoord een maand geleden niet te kunnen ontgaan, maar het is de ploeg toch 'gelukt' om naast directe plaatsing voor Europees voetbal te grijpen. Na wanprestaties tegen Willem II (2-2), Go Ahead Eagles (0-1), FC Groningen (1-1) en Vitesse (1-4) verloren de Rotterdammers zondag met 3-0 van PEC Zwolle. Hierdoor is het op de ranglijst gepasseerd door AZ, dat overtuigend afrekende met Excelsior.

Aanvoerder Jordy Clasie was kapot van de nederlaag in Zwolle. "Wat er gebeurd is? We hebben 3-0 verloren", luidde zijn norse eerste reactie bij FOX Sports. De middenvelder zag het in de tweede helft misgaan. "Die 1-0 was een klap, ineens waren we het helemaal kwijt. Daarvoor, in de eerste helft, deden we het niet slecht. Maar de tweede helft was heel anders. Dat moeten we onszelf kwalijk nemen, dat is duidelijk."

Voor Feyenoord wacht nu deelname aan de play-offs. "We hebben geen keus", bromt Clasie. "Voor iedereen binnen de club is dit heel vervelend, maar we moeten door. Als team. Dit is zeker een rampscenario, maar wat gebeurd is, is gebeurd. We moeten verder. Met Fred Rutten? Ja, wij hebben vertrouwen in de trainer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen