Overzicht play-offs: Go Ahead-De Graafschap, VVV-NAC

18 mei 2015, 09:02

De laatste speelronde van de Eredivisie zit erop, waardoor de balans opgemaakt kan worden. Duidelijk is geworden dat Go Ahead Eagles op de zeventiende plaats is geëindigd. De Deventenaren zijn daardoor veroordeel tot het spelen van de play-offs om promotie/degradatie. Hetzelfde geldt voor NAC Breda, dat dit seizoen teleurstellend op de zestiende plaats terechtgekomen is.

Go Ahead Eagles neemt het in de nacompetitie eerst op tegen De Graafschap. "Ik denk dat Go Ahead Eagles niet graag richting Doetinchem komt", sprak Superboeren-captain Edwin Linssen na de winst tegen Almere City FC (1-1 en 2-1 na verlenging) over de eredivisionist. De winnaar van het treffen tussen De Graafschap en de Eagles strijdt met FC Volendam of FC Eindhoven om een plaats in de Eredivisie.

NAC gaat het opnemen tegen VVV, dat FC Oss (1-2 en 0-0) wist te verschalken in de eerste ronde van de play-offs. De winnaar van de confrontatie tussen NAC en VVV maakt met FC Emmen of Roda JC uit wie er naar de Eredivisie zal gaan.

Halve finales (22 en 25 mei)

A: De Graafschap - Go Ahead Eagles

B: FC Volendam - FC Eindhoven

C: VVV Venlo - NAC Breda

D: FC Emmen - Roda JC

Finales (28 en 31 mei)

Winnaar A - Winnaar B

Winnaar C - Winnaar D

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen