Manchester United blijft vierde na late gelijkmaker Arsenal

Ger
17 mei 2015, 18:54

Manchester United lijkt een ticket voor de poulefase van de Champions League te moeten vergeten. De ploeg van manager Louis van Gaal speelde met 1-1 gelijk tegen Arsenal. Door de remise blijft United op twee punten steken van de Londenaren.

Ander Herrera leek zich op Old Trafford tot matchwinner te kronen. De middenvelder scoorde na een half uur spelen op aangeven van Ashley Young met een volley. Acht minuten voor tijd kwam Arsenal alsnog op gelijke hoogte. Een poging van Theo Walcott ging via United-invaller Tyler Blackett tegen de touwen. David de Gea stond toen niet meer onder de lat bij de thuisclub. De Spanjaard moest zich geblesseerd laten vervangen door zijn landgenoot Víctor Valdés.

United blijft door het resultaat de nummer vier van de Premier League. Arsenal lijkt niet meer in te halen, ook al omdat de equipe van manager Arsene Wenger een wedstrijd minder speelde. In de Premier League geven de eerste drie plaatsen recht op deelname aan de Champions League. De nummer vier van de ranglijst moet via de kwalificaties een plaatsbewijs zien te verdienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen