Geplaagd Feyenoord palmt Legioen in met ticketregeling

18 mei 2015, 10:13

Feyenoord hoopt dat er veel supporters zullen afkomen op de wedstrijden in de play-offs om Europees voetbal en heeft daarvoor een maatregel getroffen. De Rotterdammers maken via de officiële kanalen bekend dat seizoenkaarthouders gratis naar de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen van komende zondag mogen.

Daar blijft het nog niet bij, aangezien het niet het enige gebaar is dat de Rotterdamse club maakt. Andere supporters van Feyenoord kunnen namelijk voor een tientje aanwezig zijn bij het thuisduel met de Friezen. Dat is een aanzienlijk lager bedrag dan normaliter het geval is. Feyenoord zet dus duidelijk middelen in om haar supporters tegemoet te komen en De Kuip vol te krijgen.

Feyenoord is veroordeeld tot de play-offs, omdat het door een 3-0 nederlaag bij PEC Zwolle naast de derde plaats en dus directe plaatsing voor de Europa League greep. Door de dramatische resultaten van de afgelopen tijd werd trainer Fred Rutten de laan uitgestuurd.

Voor de thuiswedstrijd in De Kuip staat eerst het uitduel in Friesland gepland. Komende donderdag ontmoeten Feyenoord en Heerenveen elkaar in het Abe Lenstra Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen