Vermeer: "We hebben de trainer gewoon laten zakken"

18 mei 2015, 11:58

De gemoederen liepen zondag hoog op bij Feyenoord, dat met 3-0 ten onder ging bij PEC Zwolle en daardoor veroordeeld is tot het spelen van play-offs om Europees voetbal. Doelman Kenneth Vermeer moest zich na afloop van de wedstrijd inhouden. "Ik wil geen verkeerde dingen zeggen, het is nog kort na de wedstrijd, maar ik heb nog steeds zware woede in me", zei hij.

Het dure verlies in Zwolle heeft coach Fred Rutten zijn baan gekost. "We hebben de trainer gewoon laten zakken en dat doet me gewoon heel erg pijn", sprak een geroerde Vermeer voor de camera van RTV Rijnmond. Tijdens het interview hield hij de rust, maar in de kleedkamer was hem dat niet gelukt. "Ik ben een beetje tekeer gegaan", aldus de sluitpost van Feyenoord.

Vermeer heeft in de kleedkamer duidelijk gemaakt dat het schandalig is dat de Rotterdammers vanuit een riante uitgangspositie het Europese ticket hebben weggegeven. "Dit was een van de vervelendste dagen in mijn carrière. Je komt hier met bepaalde bedoelingen naartoe en dan zie je het zo uiteenvallen. Ik dacht dat we het nog wel één keer konden opbrengen, maar we hebben nog niet eens één keer tussen de palen geschoten, geloof ik. Dan heb je ook nergens recht op."

Door de nederlaag in Zwolle speelt Feyenoord komende donderdag in de play-offs tegen sc Heerenveen. Zondag volgt de return in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen