Excelsior niet door met Gouriye: "Genoeg vleugelaanvallers"

18 mei 2015, 18:11

Ninos Gouriye kan in de zomer op zoek naar een nieuwe club. Excelsior huurde de 24-jarige aanvaller voor dit seizoen van ADO Den Haag, maar heeft besloten hem niet definitief in te lijven. Eerder kreeg Gouriye van ADO al te horen dat zijn aflopende contract in het Kyocera Stadion niet wordt verlengd.

"Wij hebben met Jordan Botaka, Daryl van Mieghem en Brandley Kuwas momenteel drie vleugelaanvallers onder contract staan", legt algemeen directeur Ferry de Haan uit bij FOX Sports. "Dat is voorlopig voldoende. Dat neemt niet weg dat we later wellicht Gouriye alsnog benaderen voor een langere samenwerking. Maar het klopt dat we nu bewust het risico lopen dat hij ergens anders tekent." Kuwas komt in de zomer over van FC Volendam.

Een andere aanvaller, Cas Peters, staat wel in de belangstelling van Excelsior. De 22-jarige speler van FC Emmen is na dit seizoen transfervrij en zou zich bij meerdere clubs op de radar bevinden. De Haan: "Wij hebben in februari een gesprek gevoerd met Cas. Toen gaf hij aan nog geen beslissing over zijn toekomst te willen nemen. Dat is zijn goed recht natuurlijk. Maar dat betekent wel dat wij verder gaan kijken."

Excelsior hoopt snel duidelijkheid te krijgen van Daan Bovenberg, Sander Fischer, Bas Kuipers, Khalid Karami en Luigi Bruins of zij hun aflopende verbintenissen op Woudestein gaan verlengen. De Rotterdamse club zelf wil graag door met het vijftal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen