Beenhakker blijft Sparta na bestuursvergadering trouw

18 mei 2015, 20:29

Leo Beenhakker blijft hoe dan ook tot het einde van het seizoen, 30 juni, bestuurslid technische zaken bij Sparta Rotterdam. De leiding van de Jupiler League-club heeft maandag unaniem besloten dat de huidige samenstelling van het bestuur intact blijft, klinkt het via de officiële kanalen.

Vorige week was in het Algemeen Dagblad te lezen dat een aantal bestuursleden van Sparta twijfels had of de 73-jarige Rotterdammer nog wel de juiste man is voor de rol van technisch directeur op het Kasteel. Dat pikte Beenhakker niet. "Kritiek is prima, zeker ook door zogenaamde kenners van buitenaf. Daar kan ik goed mee leven. Maar niet met interne kritiek die via de media wordt geuit. Dat pik ik niet. Als ik jou een klootzak vind, zeg ik dat rechtstreeks tegen je. En dat doe ik niet via iemand anders", mopperde hij bij RTV Rijnmond.

Beenhakker dreigde met opstappen als maandag tijdens de vergadering zou blijken dat er inderdaad geen draagvlak meer voor hem is onder de Sparta-bestuurders. Zover is het echter niet gekomen. Zoals eerder afgesproken laat Beenhakker voor 1 juli weten of hij al dan niet beschikbaar is voor een nieuwe termijn als bestuurslid technische zaken op Spangen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen