Opmerkelijk rood Fabregas bij ruim verlies Chelsea

18 mei 2015, 23:10

Kampioen Chelsea is in de voorlaatste speelronde van de Engelse Premier League tegen een ruime nederlaag aangelopen. De manschappen van manager José Mourinho gingen maandag op The Hawthorns met 3-0 onderuit bij middenmoter West Bromwich Albion.

Chelsea speelde ruim een uur met tien man. Cesc Fabregas kreeg in de 29ste minuut een directe rode kaart omdat hij, van afstand, een bal in een groep spelers schoot terwijl deze in gesprek was met de scheidsrechter. Aanleiding voor het onderhoud met de arbiter was een duel tussen Diego Costa en Gareth McAuley van even daarvoor.

Chelsea was in de negende minuut al op achterstand gekomen, Saido Berahino opende de score voor West Brom met een afstandsschot. Twee minuten na de doelwissel had de aanvaller opnieuw succes. Ditmaal benutte hij een zelf verdiende penalty, toegekend na een overtreding van John Terry.

Acht minuten later was Chelsea dicht bij de gelijkmaker, een schot van Loïc Remy eindigde tegen de paal. Aan de andere kant had Chris Brunt even later wel geluk. De Noord-Ier verraste keeper Thibaut Courtois na een korte corner met een schot vanaf de hoek van het penaltygebied en tekende daarmee voor de 3-0 eindstand. Nathan Aké, terug van een verhuurperiode bij Reading, mocht in de 73ste minuut invallen bij Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen