Beenhakker: "Mentaal zware dobber voor Feyenoord"

Ger
19 mei 2015, 08:47

Leo Beenhakker ziet het somber in voor Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. De oud-trainer van de Rotterdamse club stelt dat de opvolger van de ontslagen Fred Rutten voor 'een heidens karwei' staat om via de play-offs Europees voetbal af te dwingen.

"Als trainer heb je twee stukken gereedschap: de training op het veld en praten. Er zal veel gesproken moeten worden. Vooral mentaal wordt dit een zware dobber. De ploeg is aangeslagen", aldus Beenhakker tegen de NOS. Hij wist Feyenoord zelf aan het einde van het seizoen 2006/2007 als vervanger van de opgestapte Erwin Koeman ook niet aan Europees voetbal te helpen. "Ik was het zicht op de selectie dus een beetje verloren. Nu is duidelijk dat er geen elftal staat. Er is geen samenhang. Dat wordt dus een moeilijk verhaal. Giovanni stelt zich kwetsbaar op, maar aan de andere kant kan het ook positief uitvallen", zegt Beenhakker.

"Misschien doet de spelersgroep wel een extra stap, omdat Giovanni volgend seizoen de selectie leidt. Het is geen garantie voor succes, maar het kan ook een aansporing zijn voor sommige spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen