Advocaat wil punt bij Arsenal: "Beter voor m'n hart"

Ger
19 mei 2015, 14:46

Dick Advocaat aast op een cruciaal puntje met Sunderland in de voorlaatste competitiewedstrijd tegen Arsenal. Met een remise in Londen is de ploeg van de Nederlandse trainer zeker van een langer verblijf in de Premier League. "We hebben ons lot nog steeds in eigen handen."

Laagvlieger Sunderland gaat woensdagavond op bezoek in het Emirates Stadium. "Iedereen verwacht dat we zullen verliezen. Dat maakt het eigenlijk eenvoudiger voor ons. We zullen alles gaan doen om een punt te pakken, want ik ben graag zo snel mogelijk zeker van lijfsbehoud met deze club. Dat is ook beter voor m'n hart", grapt de 67-jarige Advocaat. "Maar we treffen natuurlijk een fantastische tegenstander. In deze wedstrijd krijgen mijn spelers de kans om zich te bewijzen. Ik verwacht dat we vanaf het eerste fluitsignaal gaan knokken en dat ook tot het einde blijven doen."

"We zullen vooral in defensief opzicht scherp moeten zijn. Wellicht kunnen we op geniepige wijze toeslaan zoals tegen Everton", verwijst Advocaat naar de zege op Goodison Park (0-2) eerder deze maand. Sunderland, dat de competitie dit seizoen afsluit met een uitwedstrijd tegen landskampioen Chelsea, schoot toen drie keer op doel en scoorde twee keer.

Komende opponent Arsenal bezet de derde plaats in de hoogste Engelse voetbalklasse. De Londenaren zijn bij een overwinning op Sunderland zeker van een ticket voor de groepsfase van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen