Sanusi wil hogerop en vertrekt bij FC Oss

19 mei 2015, 16:38

De wedstrijd tegen VVV Venlo in de nacompetitie was het laatste optreden van Ryan Sanusi in het shirt van FC Oss. De 23-jarige Belg heeft een aanbieding van de Jupiler League-club naast zich neergelegd.

Sanusi werd de afgelopen twee seizoenen door Willem II verhuurd aan FC Oss, waar hij dit jaar een vaste basisplaats veroverde. Zijn contract in Tilburg loopt deze zomer af en Willem II besloot onlangs dat de 23-jarige speler niet in aanmerking komt voor een langer verblijf. Hij is om die reden transfervrij en FC Oss wil hem graag overnemen, maar Sanusi besloot anders. "De middenvelder heeft ons te kennen gegeven sportief hogerop te willen. Waar Sanusi zijn loopbaan vervolgt, is vooralsnog onbekend", aldus FC Oss op de clubsite.

Sanusi is de neef van Tottenham-speler Moussa Dembélé, in het verleden ook actief voor Willem II. In tegenstelling tot de middenvelder blijft doelman Nick Hengelman wél bij FC Oss, hij heeft zijn contract verlengd. Dit seizoen was Hengelman vooral tweede keus achter Luuk Koopmans, na de zomer hoopt de oud-doelman van Achilles '29 de vaste eerste keeper te zijn. "Ik weet wat ik kan en dat wil ik graag laten zien. Hopelijk kunnen we er volgend jaar net zo'n mooi seizoen van maken als dit jaar, daar gaan we in ieder geval alles aan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen