Architect van succes VfL Wolfsburg tekent bij tot 2019

19 mei 2015, 16:50

Klaus Allofs heeft de beloning gekregen voor het uitstekende seizoen dat VfL Wolfsburg doormaakt. De sportief directeur, de architect van het succes, heeft een nieuw contract bij de huidige nummer twee van de Bundesliga gekregen. Deze nieuwe verbintenis loopt tot de zomer van 2019.

Allofs kwam in november 2012 naar Wolfsburg en sindsdien loopt het als een trein bij de ambitieuze club. Het staat niet alleen tweede in de Bundesliga en mag om die reden volgend seizoen Champions League spelen, maar kan ook de Duitse beker nog winnen. In de finale is Borussia Dortmund de tegenstander.

"Klaus Allofs was een geluksgreep voor VfL Wolfsburg", stelt Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, de voorzitter. "Veel sneller dan verwacht heeft hij de club gebracht waar we allemaal wilden zijn, namelijk bovenin de Bundesliga en terug in Europa. Bovendien wordt de club niet alleen sportief gerespecteerd, maar toont het ook zijn sympathieke gezicht. Kortom: VfL Wolfsburg is leuk!", stelt de preses tevreden vast op de clubwebsite.

In het verleden was Allofs jarenlang, tussen 1999 en 2012, de sportieve baas bij Werder Bremen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen