Stegeman verlengt: "Nu stap voor stap verder uitbouwen"

19 mei 2015, 17:22

Wat maandagavond al duidelijk werd, is nu definitief: John Stegeman is ook de komende twee seizoenen hoofdcoach van Heracles Almelo. De club bevestigt via de officiële kanalen dat beide partijen elkaar gevonden hebben in een nieuwe verbintenis, tot het eind van het seizoen 2016/2017.

Stegeman begon het afgelopen seizoen als assistent-trainer en maakte promotie nadat afscheid genomen werd van hoofdcoach Jan de Jonge. Met Stegeman op de bank maakte Heracles, dat dramatisch aan het seizoen begonnen was, een indrukwekkende inhaalrace en wist het degradatie af te wenden. "We zijn zeer tevreden met de werkwijze van John Stegeman", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo dan ook. "We hebben met zijn allen het volste vertrouwen in een voortzetting van de samenwerking."

De coach zelf is blij dat hij blijft. "Het afgelopen jaar is positief geweest. Nu willen we het stap voor stap verder uitbouwen. We beginnen nu weer op nul, maar we willen vooruit. Het tweejarig contract spreekt vertrouwen uit vanuit de club. Ik ben blij dat ik de komende twee seizoenen bij Heracles Almelo mag blijven."

Hendrie Krüzen wordt de nieuwe assistent van Stegeman, hij komt in de zomer over van Vitesse.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen