'Mister Emmen' kraakt bestuur: "Ontbreekt aan voetbalverstand"

19 mei 2015, 18:41

Hij speelde meer dan driehonderd wedstrijden voor de club en gaat door het leven als 'Mister FC Emmen', maar echt welkom bij de club voelt Michel van Oostrum zich niet. De voormalig spits, goed voor 186 goals in Emmense dienst, haalt in gesprek met RTV Drenthe flink uit naar de huidige beleidsmakers.

"Het is bij mij heel apart. Mensen associëren me altijd met FC Emmen. En dat is een groot compliment voor wat we gepresteerd hebben in die tijd. Maar op de één of andere manier zijn er binnen de organisatie van FC Emmen mensen die mijn niet mogen en dat is zelfs ook zo uitgesproken", zegt Van Oostrum. De huidige bestuurders houden de oud-spits op afstand. "Ik heb meerdere gesprekken gehad met directeur Wim Beekman in de afgelopen maanden en ik krijg er eigenlijk nooit uitleg over waarom ik niks bij Emmen doe. Ik vind het zelf ook heel apart, ik heb me er een tijdje heel druk over gemaakt. Maar het is inmiddels van me afgegleden."

Van Oostrum trekt een heldere conclusie als hem gevraagd wordt of FC Emmen de stap naar de Eredivisie kan maken. "Ik denk dat het in de top van FC Emmen ontbreekt aan echt voetbalverstand en aan mensen die ervaring hebben in het voetballeven. "Ik denk dat het voor de staf van FC Emmen een groot compliment is dat ze de dingen hebben bereikt die ze hebben bereikt tot dusver. Want er is natuurlijk een lange periode onrust geweest rondom het vertrek van trainer Joop Gall op een moment waarvan iedereen dacht: klopt dit wel?"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen