'Cillessen één van de twee kandidaten bij Man United'

20 mei 2015, 08:28

Jasper Cillessen volgt komende zomer mogelijk het voorbeeld van Memphis Depay. Volgens De Telegraaf is de doelman van Ajax in beeld bij Manchester United, dat onlangs al Depay vastlegde. Cillessen geldt als mogelijke vervanger van David de Gea, die in de belangstelling staat van Real Madrid.

Als De Gea ervoor kiest om in te gaan op een aanbieding van Real Madrid, mag manager Louis van Gaal een nieuwe doelman naar Old Trafford halen. Hiervoor zou een budget van ongeveer 25 miljoen euro beschikbaar zijn en volgens de Nederlandse krant is Cillessen één van de twee kandidaten voor de mogelijke vacature. Wie de andere doelman op het lijstje van Van Gaal en Manchester United is, is niet duidelijk.

Overigens laat Ajax-directeur Marc Overmars in een reactie in dezelfde krant weten dat hij er alles aan gaat doen om Cillessen in Amsterdam te houden. De Oranje-international is sinds het najaar van 2009 de vaste eerste keeper in de ArenA en is inmiddels ook de vaste nummer één bij de nationale ploeg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen