Verbeek wil ramen: "Die architect weet niets van voetbal"

20 mei 2015, 07:58

Eerder deze week werd duidelijk dat Gertjan Verbeek ook volgend seizoen op de bank zit bij VfL Bochum. De Nederlandse coach voelt zich goed bij de Duitse tweedeklasser, maar wil wel het één en ander gaan veranderen. Met name zijn trainerskamer bevalt de Friese doe-het-zelver niet.

Verbeek gaat in Bochum de boel verbouwen. "Logisch ook, ik zit in een trainerskamer zonder ramen. Nou, daar wordt niemand vrolijk van kan ik je zeggen", laat de excentrieke coach weten in een interview met AD Sportwereld. Verbeek heeft zich gemeld bij de tekentafel om zich actief met de plannen bezig te houden. "Die architect weet namelijk helemaal niets van voetbal en ik loop al zo'n vijfendertig jaar in die wereld rond."

Overigens wil Verbeek voorkomen dat bij Bochum eenzelfde beeld van hem ontstaat als eerder bij Feyenoord. "Toen dacht iedereen dat ik de hele Kuip eigenhandig aan het verbouwen was. Onzin natuurlijk. Ik adviseer vooral." Verbeek vindt het vooral belangrijk dat het stadion van Bochum een opknapbeurt krijgt. "Het stadion is het laatst verbouwd in de jaren negentig. Toen zag de voetbalwereld er nog heel anders uit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen