Van der Werff treft nieuwe club: "Ga me niet inhouden"

20 mei 2015, 11:15

Voor Maikel van der Werff staan bijzondere wedstrijden op het programma. In de eerste ronde van de play-offs om Europees voetbal speelt de verdediger met PEC Zwolle tegen Vitesse, zijn nieuwe club. Hij tekende onlangs een vierjarig contract in Arnhem en zou natuurlijk graag de Europa League ingaat met Vitesse, maar benadrukt op de website van zijn management dat deze sentimenten komende week niet tellen.

"De mensen moeten echt niet gaan denken dat ik me zal inhouden", is de duidelijke taal van Van der Werff in aanloop naar de tweestrijd met Vitesse. "We hebben met PEC Zwolle een geweldig seizoen achter de rug en dat wil ik in stijl afsluiten. Dus zal ik absoluut voor meer dan honderd procent mijn best gaan doen."

De 26-jarige Van der Werff geeft PEC Zwolle vijftig procent kans om ten koste van Vitesse de volgende ronde van de play-offs te halen. "Vitesse heeft de laatste maanden heel sterk gespeeld, maar wij hebben met PEC laten zien dat we voor niemand bang hoeven te zijn. Zeker thuis zijn we moeilijk te verslaan geweest. We zijn verdiend zesde geworden en we hebben voor het tweede achtereenvolgende jaar de bekerfinale gespeeld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen