Lodeweges: "Verwacht ander Feyenoord dan in Zwolle"

20 mei 2015, 14:39

Met Feyenoord treft sc Heerenveen donderdag aangeschoten wild. De Rotterdammers zijn al weken de weg kwijt en hoewel ze als hoogst geklasseerde ploeg aan de play-offs om Europees voetbal beginnen, kan door de huidige vorm van een favorietenrol niet gesproken worden. Toch is Dwight Lodeweges op zijn hoede.

De coach noemt Feyenoord een 'gevaarlijke tegenstander'. "Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Een nieuwe trainer kan een behoorlijke schok teweeg brengen en ervoor zorgen dat het weer gaat draaien. Ik verwacht morgen een heel ander Feyenoord dan in Zwolle in het veld stond", zegt hij op de clubsite.

Tot een maand geleden leek het erop dat Heerenveen AZ of Vitesse zou ontmoeten in de play-offs, na de zege van de Arnhemmers in de Kuip hield Lodeweges rekening met Feyenoord. "Toen wist ik dat het alle kanten op kon. Eigenlijk is het ook wel prima. Feyenoord is een grote club, een tegenstander waarvoor je je op kunt laden. We moeten lef tonen en onze huid zo duur mogelijk verkopen, dan liggen er mogelijkheden."

"Morgen om half zeven moeten we er klaar voor zijn", vervolgt hij. "Zoals ik al zei, liggen er kansen. In de competitie hebben we het twee keer goed gedaan tegen Feyenoord. Waarom zou dat niet weer kunnen?"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen