Koeman: "Ooit ga ik een WK of EK doen met Oranje"

20 mei 2015, 16:34

Ronald Koeman werd tijdens het vorige seizoen, na de aankondiging van zijn vertrek bij Feyenoord, veelvuldig in verband gebracht met het bondscoachschap van het Nederlands elftal. De KNVB opteerde echter voor Guus Hiddink, iets was Koeman bepaald niet kon waarderen. Toch hoopt de manager van Southampton dat hij ooit de scepter zal zwaaien bij Oranje.

"Ik wil gewoon nog een keer een WK of EK doen met Oranje. Ik weet niet wanneer, wel dat het ooit gaat het gebeuren. Het ontbreekt in mijn carrière als trainer, het gaat niet uit mijn kop", geeft Koeman toe in gesprek met Voetbal International. De oefenmeester doet het dit seizoen uitstekend met Southampton, waarmee hij volop in de race voor Europees voetbal. Hij lijkt bij The Saints te blijven, maar hoopt dus ooit nog op een kans bij Oranje.

De komende seizoenen lijkt er in ieder geval nog geen samenwerking tussen Koeman en de KNVB te ontstaan. Koeman heeft het feit dat hij door de KNVB gepasseerd werd voor Hiddink wel achter zich gelaten. "Al is het natuurlijk wel gek dat met Danny Blind de volgende bondscoach nu al bekend is", stelt Koeman, doelend op het gegeven dat huidig assistent-bondscoach Blind sowieso tot en met het WK 2018 bij Oranje zal blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen