Pröpper wacht af: "PSV is een mooie club"

21 mei 2015, 07:30

Als favoriet begint Vitesse vandaag (donderdag) aan de play-offs om Europees voetbal. De ploeg uit Arnhem steekt de laatste maanden in uitstekende vorm en heeft zichzelf daar de komende duels voor te belonen. Met minder dan de winst neemt de ploeg geen genoegen, zegt Davy Pröpper.

De 23-jarige Pröpper zit in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de komende wedstrijden tegen de Verenigde Staten en Letland, maar mist vrijwel de complete voorbereiding op beide duels als hij met Vitesse ver komt in de play-offs. "Dat wist ik eigenlijk al wel toen de groep bekend werd gemaakt. Die play-offs moeten we gewoon winnen met Vitesse. Daarna zie ik wel of ik er nog bij zit", zegt hij in De Telegraaf.

Na de play-offs en mogelijk zijn debuut bij Oranje lonkt voor Pröpper een mooie transfer, want onder meer PSV aast op zijn handtekening. "Ik weet dat er interesse is", aldus de middenvelder, die wel oren heeft naar een overstap naar Eindhoven. "Alles moet kloppen in mijn ogen. PSV is een mooie club. Aan het einde van het seizoen hoop ik alles op een rijtje te kunnen zetten en ergens voor te kiezen waar ik me goed bij voel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen