Bondscoach Reijners tevreden na 7-0 zege

21 mei 2015, 09:08

Het Nederlands vrouwenelftal tankte woensdag vertrouwen in aanloop naar het wereldkampioenschap in Canada. De ploeg van coach Roger Reijners maakte korte metten met Estland, het werd 7-0.

De ruime zege van zijn ploeg stemt Reijners tevreden. "Het is goed om weer bij elkaar te zijn en alles met elkaar in het veld te kunnen afstemmen. We zijn weer in het ritme gekomen", zegt hij bij FOX Sports. "Natuurlijk was de tegenstander minder dan wij. Dat is ook duidelijk te zien op de ranking. Maar ik vind wel dat de ploeg het gewoon goed gedaan heeft. We zijn veel aan de bal geweest en hebben aardige doelpunten gemaakt."

Maran van Erp maakte tegen Estland haar debuut bij Oranje. Dat zag er prima uit", zegt Reijers over de 24-jarige speelster van PSV/FC Eindhoven. Ze wilde veel aan de bal komen en deed goede dingen."

De selectie van Nederland vertrekt zondag naar het Canadese Toronto. Daar staat op zaterdag 30 mei nog een laatste oefenwedstrijd op het programma, tegen Zweden. Het WK begint een week later.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen