Kulhan maakt promotie binnen Jupiler League

21 mei 2015, 09:18

Johan Kulhan verruilt de ene Jupiler League-club voor de andere. De 23-jarige rechtspoot vertrekt bij Telstar en gaat aan de slag bij FC Emmen, dat dit seizoen als vierde eindigde en de komende weken mag strijden om promotie. Hij tekent in Drenthe een contract voor één seizoen, met optie voor nog een jaar.

"Onze technische staf heeft hem al enige tijd gevolgd, en denkt in de 23-jarige speler een versterking te hebben gevonden voor onze selectie. In feite kan hij op alle posities aan de rechterkant uit de voeten. Het feit dat hij multi-inzetbaar is, is een groot pluspunt aangezien wij niet alle posities dubbel kunnen bezetten", zegt directeur Wim Beekman van FC Emmen over de komst van Kulhan, dit seizoen een vaste waarde bij Telstar.

Kulhan speelde in de jeugd van AZ en kwam na een avontuur in Zweden in 2012 bij Telstar terecht. "Indertijd heb ik bewust gekozen voor Telstar om mezelf in de kijker te spelen. Ik ben blij dat ik indruk heb gemaakt en dat een ambitieuze club als FC Emmen me heeft benaderd. Na enkele goede gesprekken was de keuze niet lastig, ondanks dat ik op afstand kom te wonen van familie en vrienden. FC Emmen zie ik als een volgende stap in mijn carrière, een stap voorwaarts dus. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en heb er zin aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen