Larsson: "Geen genade hebben met Feyenoord"

21 mei 2015, 09:57

Met twee doelpunten was Sam Larsson eerder dit jaar de grote man in de competitiewedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord. Het werd toen 3-1 voor de Friezen en Larsson hoopt dat zijn ploeg er vanavond (donderdag) opnieuw in slaagt om de Rotterdammers op de knieën te krijgen.

In het Abe Lenstra Stadion is de heenwedstrijd in de play-offs om Europees voetbal, de return is zondag in de Kuip. Larsson denkt, met zijn team, te weten hoe Feyenoord bestreden moet worden. "We hebben wat slimme ideeën. Het voelt als een goed plan", zegt de Zweedse aanvaller in De Telegraaf. Hij bewaart warme herinneringen aan de competitiewedstrijd tegen de Rotterdammers. "Het was de eerste keer in mijn carrière als senior dat ik twee keer scoorde in één wedstrijd en het publiek was fantastisch. Een geweldige ervaring."

Evenals Feyenoord presteerde sc Heerenveen niet best in de laatste weken van de competitie. "We moeten in een korte periode hopelijk nog vier keer ontploffen", weet Larsson. "Bij Feyenoord leek het alsof niets meer vanzelf ging. Je zag spelers nadenken, twijfelen. Dan heb je een heel groot probleem op het veld. Dat kan zomaar omkeren, maar ik probeer de jongens te vertellen dat we geen genade moeten hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen