Wenger gefrustreerd na gelijkspel tegen Sunderland

21 mei 2015, 12:04

Arsenal kan de tweede plaats in de Engelse Premier League definitief vergeten na het 0-0 gelijkspel tegen het Sunderland van manager Dick Advocaat, dat zich daardoor veilig speelde, van woensdagavond. Arsene Wenger, coach van de Londenaren, is van mening dat het zijn elftal niet heeft meegezeten in de afwerking.

"Dit is frustrerend, want we hadden 75 procent balbezit en losten 28 schoten op doel, maar we hebben niet kunnen scoren", aldus Wenger op de clubwebsite. "We misten een beetje scherpte, beweeglijkheid en tempo, en Sunderland deed de rest."

Volgens Wenger had Arsenal nog last van de kraker tegen Manchester United (1-1) van een paar dagen eerder. "We hebben toen veel gegeven en je kon zien dat we nog niet volledig hersteld waren. Het geeft aan hoe vitaal het punt daar was, we staan er nu drie voor op hen en moeten het zondag afmaken. Dat is belangrijk." Zondag is de laatste speelronde in de Premier League. De nummer drie plaatst zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League, de nummer vier moet al in de vierde voorronde van het miljoenenbal aan de bak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen