Stam weet het zeker: "Van Gaal maakt ManU kampioen"

21 mei 2015, 13:48

Jaap Stam heeft een grenzeloos vertrouwen in de werkwijze van Louis van Gaal. De voormalig verdediger weet zeker dat de Nederlander zijn oude club weer kampioen van Engeland kan maken, laat Stam weten in een interview op de website van Manchester United. Mogelijk zelfs al komend seizoen.

"Louis van Gaal is iemand die geweldig een team kan bouwen, dat heeft hij bewezen in Barcelona en München", stelt Stam. "Hij weet wat hij moet doen en wat er moet gebeuren om het doel te bereiken. Hij houdt te allen tijde vast aan zijn visie en dat leidt tot succes. Als hij een aantal nieuwe spelers binnen weet te halen en de jonge spelers blijft ontwikkelen, gaat hij landskampioen worden. Hopelijk komend seizoen al."

"Hij is een coach met veel kwaliteit en temperament", vervolgt hij. "Bij Bayern, Barça en de nationale ploeg van Nederland heeft hij goed gepresteerd, dus het is logisch dat iedereen in Engeland en Nederland veel van hem verwacht. Iedereen hoopt dat hij het goed gaat doen en prijzen gaat pakken met Man United."

In zijn periode als speler bij Manchester United won Stam onder meer de landstitel en Champions League. De inmiddels 42-jarige oud-international stond tussen 1998 en 2001 onder contract op Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen