Demmers: "Het recht van de sterkste geldt"

21 mei 2015, 15:24

Op de dag dat duidelijk werd dat zijn ploeg Europa in mag, was coach Dennis Demmers van Go Ahead Eagles met heel andere dingen bezig. Hij is met zijn elftal in voorbereiding op de eerste wedstrijd in de nacompetitie, tegen De Graafschap. Demmers denkt dat zijn team klaar is voor de strijd.

"Wij hebben hier al een tijdje naartoe gewerkt", zegt hij op de clubwebsite. "Inclusief het trainingskamp in Limburg hebben we echt een voorbereiding gedraaid. Onze fitheid moet zich nu gaan uitbetalen."

Volgens de coach is er deze week 'goed en scherp' getraind. Hij rekent erop dat alle spelers er klaar voor zijn. "We moeten weten waar we goed in zijn en moeten weten hoe we de tegenstander moeten bestrijden." Met De Graafschap treft Go Ahead Eagles een ploeg die dit systeem meestal in een 4-4-2 systeem speelt. "Dat wordt dus een clash tussen twee systemen, waarbij het recht van de sterkste geldt. Wij moeten in ieder geval compact, vanuit een goede organisatie voetballen", blikt Demmers vooruit op het duel in Doetinchem.

Verder dan de eerste wedstrijd in de play-offs wil Demmers nog niet kijken. "We gaan de play offs echt van wedstrijd naar wedstrijd beleven en daarbij steeds uit van onszelf. Dat is altijd het beste."

In Doetinchem ontbreekt Jop van der Linden, de verdediger heeft last van griep en hoofdpijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen