Van der Werff: "Dacht absoluut niet aan volgend seizoen"

22 mei 2015, 10:29

Door de 1-2 thuisnederlaag tegen Vitesse in de play-offs om Europees voetbal lijkt PEC Zwolle zo goed als kansloos om nog een ticket voor de Europa League in de wacht te slepen. Desalniettemin gelooft men in Zwolle nog in een klein wonder.

"We hebben nog alle kansen. We zullen alleen scherper moeten zijn", sprak verdediger Maikel van der Werff na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. Het was een raar duel voor de centrumverdediger, aangezien hij zijn nieuwe werkgever ontmoette. Uitgerekend Van der Werff was in de eerste helft verantwoordelijk voor de 1-0, hij was het eindstation van een goede aanval over meerdere schijven.

Van der Werff benaderde de wedstrijd als ieder ander duel, gaf hij aan. "Ik kreeg de bal na een geweldige pass van Jody Lukoki. Dan moet je één ding doen: schieten. Dan denk je helemaal niet aan volgend seizoen. Absoluut niet", verzekerde de centrumverdediger, die komende zondag in de Gelredome de return speelt met PEC Zwolle. Volgend seizoen speelt hij dus wekelijks in dat stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen