Nog één horde voor Stevens: "We moeten rust bewaren"

22 mei 2015, 14:43

Voor Huub Stevens is het komend weekend, na een maandenlange degradatiestrijd, erop of eronder. De Nederlandse coach treedt met VfB Stuttgart aan in de degradatiekraker tegen SC Paderborn 07. Bij winst zijn Die Schwaben veilig, bij een nederlaag is degradatie een feit. Stevens waarborgt concentratie en rust in aanloop naar het cruciale duel.

"Als we winnen, dan hebben we ons doel definitief bereikt. Met dat gegeven in ons achterhoofd moeten we ons volledig op onze eigen ploeg focussen", stelt Stevens in aanloop naar de clash der degradatiekandidaten op de website van zijn werkgever. "Het is belangrijk dat we, in alle spanning, een bepaalde mate van rust bewaren", vindt onze landgenoot, die vorige week het belangrijke duel met Hamburger SV (2-1) won.

Stevens probeert zijn spelers zo goed mogelijk klaar te stomen. "De jongens weten wat er gevraagd wordt", aldus de 61-jarige oefenmeester, die tegen Paderborn niet kan beschikken over Carlos Gruezo. Daniel Didavi, Timo Baumgartl en Antonio Rüdiger zijn vraagtekens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen