Den Bosch bereikt akkoord met 'winnaarstype' Disveld

22 mei 2015, 15:01

FC Den Bosch heeft een versterking gevonden voor het komende seizoen. De 21-jarige Daan Disveld tekent een tweejarig contract bij de Jupiler League-club. Er is een akkoord met de speler, alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien voor de rechter vleugelverdediger. Hij komt op transfervrije basis over van NEC.

Disveld is een jeugdproduct van NEC, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. De verdediger werd in 2011 Europees kampioen met het Nederlands Elftal voor spelers onder 17 jaar, waar hij de aanvoerdersband droeg. In het seizoen 2013/2014 maakte hij zijn debuut voor NEC, waarvoor hij afgelopen seizoen zes maal in actie kwam in de Jupiler League.

"Daan is een talentvolle, energieke rechter vleugelverdediger met leiderscapaciteiten, een winnaarstype", zegt Den Bosch-trainer René van Eck over Disveld. "Hij kan tevens in het centrum van de verdediging uit de voeten en heeft tijdens het scoutingproces een zeer positieve indruk op ons achter gelaten. We zijn blij met zijn komst naar FC Den Bosch en wensen hem veel succes toe."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen