Sneijder twijfelt niet: "Wij gaan gewoon naar het EK"

22 mei 2015, 16:54

Met zeven punten uit vijf wedstrijden staat Oranje slechts derde in de kwalificatiepoule voor Euro 2016, maar Wesley Sneijder twijfelt er absoluut niet aan of Oranje er over iets meer dan een jaar bij is op het eindtoernooi in Frankrijk.

"We hebben een goede laatste interland gespeeld, dat geeft vertrouwen en neem je mee naar de volgende keer", aldus Sneijder in gesprek met FOX Sports, doelend op de 2-0 oefenzege op Spanje van eind maart. "Maar ik heb nooit getwijfeld, ook niet na onze slechte start. Wij gaan gewoon naar het EK. Hoe, dat gaan we wel zien. Maar wij willen erheen en dat moet ook, dat zijn wij aan onze stand verplicht. Als je kijkt naar hoe Nederland zich in de laatste jaren heeft gepresenteerd, dan moeten wij ook naar Frankrijk."

Oranje speelt volgende maand tegen de Verenigde Staten (oefen) en Letland (EK-kwalificatie). "Dat is een leuke afsluiting van het seizoen, ondanks dat het twee weken van je vakantie pikt", lacht Sneijder. "Wij krijgen daarna vakantie en dan heb je ook nog genoeg tijd om te herstellen en je op te laden voor volgend seizoen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen