Van Gaal zal geen cadeautjes geven aan Hull City

22 mei 2015, 17:29

Manchester United-manager Louis van Gaal laat weten dat zijn elftal komende zondag, in de laatste speelronde van het seizoen, niet voor Sinterklaas gaat spelen. Manchester United gaat op bezoek bij Hull City, dat met Newcastle United is verwikkeld in een degradatiegevecht.

Momenteel staat Hull City onder de rode streep in de Premier League. De achterstand op Newcastle, dat de veilige zeventiende plek in handen heeft, bedraagt twee punten. "Ik moet mijn sterkste ploeg opstellen, want we moeten alles geven vanwege de andere Premier League-clubs, en Newcastle United in het bijzonder", aldus Van Gaal op de clubwebsite. "We hebben zes punten gepakt tegen Newcastle United, dat moet ook tegen Hull City gaan gebeuren."

Van Gaal kan tegen Hull City weer een beroep doen op Wayne Rooney. De aanvaller ontbrak afgelopen weekend tegen Arsenal vanwege een beenblessure, maar is daarvan hersteld. Achter de naam van David De Gea staat daarentegen nog een vraagteken. De Spaanse doelman hield een hamstringkwetsuur over aan de ontmoeting met Arsenal. "Hij heeft vandaag getraind, maar alleen met onze keeperstrainer", aldus Van Gaal over De Gea. "Hij heeft nog steeds een beetje last, maar ik neem pas zaterdag een beslissing. Want ik hoop dat hij kan spelen tegen Hull City."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen