Basaçikoglu blij met vertrouwen Van Bronckhorst

22 mei 2015, 19:22

Bilal Basaçikoglu kwam onder Fred Rutten amper aan spelen toe bij Feyenoord, maar diens opvolger Giovanni van Bronckhorst zette de 20-jarige aanvaller gisteren (donderdag) in het eerste duel met zijn voormalige werkgever SC Heerenveen, in de play-offs om een Europa League-ticket, direct in de basis.

"Dat de trainer mij in zijn eerste wedstrijd opstelt, is iets waar veel vertrouwen uit spreekt", aldus Basaçikoglu op Feyenoord.nl. "Zeker in het begin was het voor mij erg wennen, want het tempo in zo'n wedstrijd ligt natuurlijk veel hoger dan bijvoorbeeld bij de beloften. Toch denk ik dat ik redelijk tevreden kan zijn over mijn spel, al had ik aanvallend meer willen brengen."

Feyenoord verloor met 1-0 in Heerenveen. "We waren dicht bij een goed resultaat, alleen viel kort voor tijd dat vervelende tegendoelpunt. Toch weet ik zeker dat we zondag een goede kans maken om door te gaan. Of ik dan weer in de basis sta? Ik hoop natuurlijk van wel." Basaçikoglu verliet vlak voor tijd per brancard het veld van het Abe Lenstra Stadion, maar het ging slechts om kramp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen