"Ik win liever een slecht duel, dan dat ik een goede verlies"

22 mei 2015, 23:56

NAC Breda is met een uitoverwinning begonnen aan de play-offs om promotie/degradatie, waarin de ploeg uit Brabant lijfsbehoud probeert te bewerkstelligen. De formatie van Robert Maaskant zegevierde met 0-1 bij VVV Venlo en beschikt daardoor over een prima uitgangspositie voor de return. Bij de zege in Limburg kwam het nodige geluk kijken, maar daar maalt Maaskant niet om.

De coach kijkt vooral naar het resultaat. "In de play-offs win ik liever een slechte wedstrijd dan dat ik een goede wedstrijd verlies", spreekt hij klare taal in gesprek met FOX Sports. Met name na de doelwissel liet VVV veel kansen onbenut. "Na rust kregen we nog een aantal opportunistische situaties tegen. Je weet dat ploegen vanuit de eerste divisie volle bak gaan. Of zij dat vier keer vol kunnen houden, moet je je afvragen. Wij wilden dat iets meer voetballend oplossen door compact te spelen. Maar het mag wel beter, we hebben vandaag niet voldoende laten zien."

"Het wedstrijdbeeld was lang voor VVV, waar wij niet scherp genoeg waren", vervolgt Maaskant. "In de tweede helft is het va banque geweest en hebben wij ook wederom te weinig laten zien. Op een paar counters na, maar ook daar hebben we vandaag niks uitgehaald."

Maandag staat de return in Breda op het programma. De aftrap zal zijn om 16.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen