Twente ontkracht: "Schreuder heeft nog jaren contract"

23 mei 2015, 11:02

Het Algemeen Dagblad meldde vrijdagavond dat FC Twente volgende week afscheid neemt van hoofdcoach Alfred Schreuder. Dit omdat er na een teleurstellend seizoen 'geen enkel draagvlak' meer is voor een verdere samenwerking. Voorzitter Aldo van der Laan ontkent dat de club Schreuder gaat ontslaan. "We hebben deze week nog met niemand gesproken", zegt de voorzitter.

"Er is door ons geen enkel initiatief genomen om de relatie met Alfred Schreuder te verbreken. We hebben deze week nog met niemand gesproken. Dat gaat volgende week gebeuren", legt Van der Laan uit aan TC/Tubantia. "We hebben elkaar eerst wat rust gegund. Er was van mijn kant ook geen gelegenheid voor geweest. Ik kan er dus verder niks over zeggen. De situatie is op dit moment feitelijk onveranderd: Alfred heeft nog een contract voor enkele jaren."

Alfred Schreuder is niet van plan te wijken bij Twente, zo geeft hij aan bij de NOS. "Ik heb een contract tot 2019, dus ze zullen me moeten ontslaan als ze van me af willen", luidt zijn korte reactie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen