Buitenspeler Larsson over PSV-interesse: "Niet mee bezig"

23 mei 2015, 10:15

Sam Larsson is dit seizoen één van de smaakmakers in het keurkorps van sc Heerenveen. Door de uitstekende prestaties van de Zweed wordt de aanvaller zelfs genoemd als mogelijke opvolger van Memphis Depay bij PSV. Met een transfer naar Eindhoven is Larsson zelf nog niet bezig, zo benadrukt hij in de Leeuwarder Courant.

Volgens de buitenspeler is er nog geen contact geweest tussen hem de landskampioen van Nederland. "Geloof me, ik ben daar alleen nog maar geweest om te voetballen. Met PSV ben ik niet bezig en ik lees verder ook niets, niet in de krant en ook niet op internet. Ik concentreer me op de play-offwedstrijden, het liefst speel ik er nog drie. Pas daarna onderneem ik actie. Of niet."

"Ik voel me hier comfortabel. Mijn trainers en medespelers geloven in me. Als voetballer is dat het beste wat je kan overkomen. En de rust in Heerenveen past bij mij. Ik ben nog steeds dezelfde Sam als toen ik hier kwam: ik blijf met beide benen op de grond staan."

Samba Sam speelt zondag met Heerenveen de return in Rotterdam tegen Feyenoord. "Het wordt mijn eerste wedstrijd in de Kuip. Ik heb gehoord dat het daar behoorlijk kan spoken. Ik beloof dat ik de laatste druppel energie uit mijn lijf zal persen om goed te spelen."

Heerenveen won het heenduel met 1-0 van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen