Ontgoocheling bij Gall na nederlaag: "Wist niet wat ik zag"

23 mei 2015, 10:56

FC Emmen heeft een uitstekend seizoen achter de rug in de Jupiler League, maar kon vrijdag in het eerste duel van het tweeluik met Roda JC in de play-offs geen potten breken. De ploeg uit Drenthe verloor in eigen stadion met 0-1 van Roda. Trainer Joop Gall baalt van de nederlaag en is voornamelijk teleurgesteld door het spel van zijn team.

"Ik vond dat wij zeer verkrampt speelden, ik was niet wat ik zag", zei Gall na afloop van de wedstrijd tegen Roda voor de camera's van FOX Sports. "Dat is echt zonde want we hebben ons niveau lang niet gehaald. Maandag zal het anders moeten."

Marc Höcher was met een rake vrije trap de gevierde man bij Roda JC. "Dit is een mooi resultaat", toonde coach Rick Plum zich tevreden. "Als je hier met 0-1 wint, dan heb je zeker een goed resultaat behaald. Ik denk dat mijn ploeg het voortreffelijk heeft gedaan. Ik ben een zeer tevreden trainer."

De buit is echter nog niet binnen voor de ploeg uit Kerkrade. "Maandag zullen ze weer spelen zoals ze altijd doen. Ballen voor de pot gooien en de duels aangaan. Dat weten we, zo speelt Emmen het hele jaar al. Dat is ook hun kwaliteit", besloot Plum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen