Faber zet Roda in wachtkamer: "Voorlopig geen keuze maken"

23 mei 2015, 16:29

Er komt op korte termijn geen duidelijkheid over de toekomst van Ernest Faber. De assistent-trainer van PSV, die na dit seizoen op eigen benen wil staan, heeft al gesproken met Roda JC, maar gaat geen overhaaste beslissingen nemen. Dat maakt zaakwaarnemer Kees Ploegsma senior bekend aan VI.

"Ernest gaat voorlopig nog geen keuze maken", zegt Ploegsma. "Wat mensen van Roda hebben gezegd over een eerdere beslissing is voor hun rekening, maar Ernest wil de komende dagen nog afwachten. Hij heeft een paar dagen geleden een prima gesprek gehad met technische mensen van Roda (hoofdscout Toine van Mierlo en hoofd opleidingen Louis Coolen, red.), dat is waar. Maar er zijn nog wel wat zaken die hij belangrijk vindt om te weten: speelt de clubs volgend jaar in de Eredivisie of in de Jupiler League, bijvoorbeeld. En welke mogelijkheden er liggen voor de toekomst."

Ook FC Eindhoven is geïnteresseerd in de keuzeheer. "Er loopt nog meer, Eindhoven is bekend, maar er zijn ook andere dingen bijgekomen. Ernest gaat geen overhaast besluit nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen