Real-coach Ancelotti neemt jaar rust bij ontslag

Ger
24 mei 2015, 00:13

Carlo Ancelotti neemt alvast een voorschot op een naderend ontslag bij Real Madrid. De 55-jarige trainer heeft laten weten een jaar rust te nemen als de clubleiding besluit hem op straat te zetten. Dit seizoen liep hij verschillende belangrijke prijzen mis met de Spaanse topclub. Dat leidde automatisch tot speculaties over een ontslag van de Italiaan.

"Ik heb een duidelijk toekomstbeeld in mijn hoofd. Ik ga door hier of ik stop voor een jaar", aldus Ancelotti na de doelpuntrijke overwinning op Getafe (7-3) tijdens de slotdag van de Spaanse competitie. "Er wordt vanzelf een beslissing genomen. De club neemt de tijd die zij nodig heeft om te bepalen wat er moet gebeuren. Ik wacht tot ik uitsluitsel krijg. Ik heb geen haast."

Ancelotti gaat waarschijnlijk volgende week over zijn toekomst praten met voorzitter Florentino Pérez. Hij zou door Silvio Berlusconi al zijn gepolst voor een terugkeer naar AC Milan. Rafael Benitez, de Spaanse trainer van Napoli, geldt als de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen in Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen