Excelsior dreigt Dijkhuizen kwijt te raken aan Engelse club

24 mei 2015, 12:17

Het is nog maar de vraag of Marinus Dijkhuizen volgend seizoen nog voor de groep zal staan bij Excelsior. De coach heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan en er is belangstelling vanuit Engeland in de oefenmeester. Dat heeft algemeen directeur Ferry de Haan tegenover FOX Sports bevestigd.

Excelsior is in gesprek met een nog onbekende Engelse club en De Haan stelt dat de kans 'reëel' is dat de trainer vertrekt. "Marinus heeft een gelimiteerde transfersom in zijn huidige contract staan. Dus we kunnen bepaalde bewegingen niet tegenhouden. Het klopt dat er geïnformeerd is door een Engelse club", stelt De Haan.

De bal ligt uiteindelijk bij Dijkhuizen zelf. "We hebben daar met Marinus over gesproken. We hebben nog geen antwoord van hem, maar de kans is reëel dat Marinus vertrekt. We hebben Marinus wel aangegeven dat we op korte termijn duidelijkheid van hem willen", geeft De Haan aan.

Met Dijkhuizen aan het roer presteert Excelsior boven verwachting goed. De Kralingers promoveerden vorig seizoen naar de Eredivisie en wisten de huidige jaargang knap handhaving op het hoogste niveau te realiseren. Een 'wereldprestatie', noemt De Haan het. De Excelsior-drecteur zag Dijkhuizen zijn verbintenis in december met twee jaar verlengen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen