Bosz kiest weer voor McEachran: "Keuze voor lange termijn"

24 mei 2015, 12:23

Vitesse-coach Peter Bosz opteert in de tweede ontmoeting met PEC Zwolle in de play-offs om Europees voetbal wederom voor Josh McEachran op het middenrif. Dat betekent dat Marko Vejinovic, die afgelopen donderdag in Zwolle (1-2 winst) verantwoordelijk was voor de gelijkmaker, weer op de reservebank moet plaatsnemen.

In gesprek met FOX Sports legt Bosz zijn keuze voor McEachran uit. "Ik vind dat je als trainer beslissingen moet nemen. Die neem ik voor de lange termijn en dus niet voor de korte termijn. Dan zou ik iedere week met een andere opstelling spelen. Ik wil vertrouwen geven aan Josh", stelt Bosz, die er wel aan gedacht heeft om Vejinovic op te stellen. "Natuurlijk, daar heb ik het ook over gehad met de trainers. Maar we hebben dit besloten."

Vitesse verdedigt een comfortabele 2-1 voorsprong in de Gelredome. "Ik verwacht dat PEC Zwolle zal komen, daar moeten we op inspelen. Wij gaan van onze eigen manier van spelen uit. Wij willen altijd scoren, die drang moet altijd aanwezig zijn", vindt Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen