Sneijder: "Juve was heel serieus, maar ik hoef niet weg"

24 mei 2015, 14:03

Wesley Sneijder ligt met Galatasaray op koers om met de titel aan de haal te gaan in de Turkse Süper Lig, maar het had weinig gescheeld of de international van Oranje had in de winter een transfer naar Juventus gemaakt. De Italiaanse kampioen was concreet voor de middenvelder, maar wilde niet aan de gelimiteerde transfersom van twintig miljoen euro voldoen.

"Juventus was heel serieus", geeft Sneijder aan bij FOX Sports. "Ze hebben een officieel bod gedaan. Galatasaray besloot echter vast te houden aan de clausule in mijn contract, waardoor het is misgelopen", vervolgt de dertigjarige Utrechter. Hij baalt er niet echt van. "Nee, ik had ook nog niet het idee dat ik er voor honderd procent achter stond. Natuurlijk is Juventus een mooie club, laten we dat voorop stellen, maar ik heb het echt prima naar mijn zin hier."

Sneijder is op zijn plek in Istanbul. "Ik hoef hier niet weg. Ik zie wel wat er gebeurt. Als er iets moois komt, dan ga ik er wel over nadenken, maar het moet dan wel écht iets moois zijn. En anders ga ik lekker hier bijtekenen. Met oog op het EK denk ik niet dat ik per se naar een andere club hoef."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen