Achahbar op plaats Kazim, Karsdorp vervangt Wilkshire

24 mei 2015, 14:23

Giovanni van Bronckhorst zit vanmiddag (zondag) voor de tweede keer als hoofdcoach van Feyenoord op de bank. Zijn eerste wedstrijd als eindverantwoordelijke van de Rotterdammers ging met 1-0 verloren tegen sc Heerenveen. Deze achterstand moet in het tweede duel met de Friezen weggepoetst worden, zodat de finale van de play-offs om Europees voetbal gehaald wordt.

Van Bronckhorst opteert voor twee veranderingen in zijn basisopstelling, ten opzichte van het eerste duel. Anass Achahbar start ten faveure van Colin Kazim-Richards, die niet echt in vorm is. Rick Karsdorp keert terug van een schorsing en vervangt Luke Wilkshire op de positie van rechtsachter. Miquel Nelom staat gewoon aan de aftrap.

Bij Heerenveen ontbreekt Simon Thern, die zich tot matchwinner kroonde in de heenwedstrijd. De Zweed maakt de weg vrij voor Lerin Duarte, die zijn kans krijgt van trainer Dwight Lodeweges. Sam Larsson kan gewoon in actie komen.

Opstellingen

Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi; Basaçikoglu, Achahbar en Boëtius.

sc Heerenveen: Nordfeldt; Marzo, Van Aken, St. Juste, Van Anholt; Van den Berg, Duarte, De Roon; Slagveer, Uth, Larsson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen