Bosz blij met resultaat: "Maar hielden PEC te lang in leven"

24 mei 2015, 15:10

Vitesse staat in de finale van de play-offs om Europees voetbal. De Arnhemmers speelden zondagmiddag met 1-1 gelijk tegen PEC Zwolle en dat volstond vanwege de 1-2 overwinning van afgelopen donderdag om een ronde verder te gaan. Trainer Peter Bosz is tevreden over het resultaat, maar niet echt over het spel van zijn ploeg.

Op voorhand leek het treffen tussen Vitesse en PEC Zwolle vanwege het resultaat in de eerste wedstrijd al beslist te zijn, maar verrassend genoeg werd het nog spannend in de Gelredome. "Dat lag volledig aan onszelf, we hielden de tegenstander in leven", zegt Bosz tegen FOX Sports. "Ik denk dat ze het al opgegeven hadden, maar ze scoorden en gingen er daardoor weer in geloven."

Bosz was niet helemaal te spreken over het spel van Vitesse. "Ik vond ons niet goed, we hadden de trekker ook veel eerder moeten overhalen. We hebben grote kansen gehad. Als je die tweede maakt, is het geen wedstrijd meer. Nu werd het nog wel een wedstrijd", weet Bosz. "Maar ik ben natuurlijk wel tevreden, we staan in de finale. Het gaat uiteindelijk om het resultaat."

In de finale komt Vitesse tegenover Feyenoord of sc Heerenveen te staan. "Het maakt me niet uit wie we zullen treffen, we gaan het zien", aldus Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen