Ibrahimovic herovert Franse harten met korte speech

24 mei 2015, 15:52

Zlatan Ibrahimovic maakte zich midden maart niet bepaald geliefd in Frankrijk, toen hij na een wedstrijd flink uithaalde naar een scheidsrechter. Hij noemde het land van zijn club Paris Saint Germain een 'schijtland' en dat werd hem niet in dank afgenomen. De Zweedse vedette heeft tijdens de titelviering van PSG geprobeerd om het voorval recht te zetten.

'Vive La France', schreeuwde Ibrahimovic tijdens het titelfeest in de microfoon. De Zweed wil wellicht hiermee zijn uitlatingen over Frankrijk goedmaken. Hij werd flink geschorst voor zijn teksten, ook al bood hij nog wel zijn excuses aan. De woorden die Ibrahimovic sprak: "In vijftien jaar voetbal heb ik nog nooit zo'n slechte scheidsrechter gezien. Frankrijk is een schijtland, het verdient een club als Paris Saint Germain niet eens."

Ibrahimovic was in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Reims (3-2) niet van de partij bij PSG. Hier liet zich dus wel gelden tijdens het titelfeest. De beelden van zijn uitspraak zijn hier te bekijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen