Van Bronckhorst: "Dramatisch einde van seizoen"

Ger
24 mei 2015, 19:35

Trainer Giovanni van Bronckhorst legt zich neer bij de uitschakeling van Feyenoord in de play-offs. De Kuipbewoners speelden op eigen veld met 2-2 gelijk tegen sc Heerenveen. Omdat de Friezen de eerste wedstrijd met 1-0 hadden gewonnen, viel aldus de deur naar de Europa League voor Feyenoord dicht.

"We hebben er alles aan gedaan. Ik kon niet meer van mijn spelers vragen dan wat ze vandaag gedaan hebben", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. De oud-international was vooral te spreken over de eerste helft. "Daarin hebben we goed voetbal gespeeld en kwamen we verdiend op 1-0, wat ons natuurlijk extra energie gaf. Het legioen bleef erachter staan en voor mijn gevoel konden we de wedstrijd in de tweede helft beslissen. Helaas keurde de scheidsrechter de 2-0 van Karim af."

In de verlenging ging het alsnog mis voor Feyenoord. "Het is een zwaar seizoen geweest en een aantal liep op het tandvlees. Het mooie is dat de spelers zelfs toen niet opgaven, daarom ben ik trots op ze en dat heb ik ook tegen ze gezegd", aldus Van Bronckhorst. "Voor ons een dramatisch einde van het seizoen. We hebben veel ervaring op gedaan in de Europese duels, het is voor heel Feyenoord een gemis dat we komend seizoen niet actief zijn in Europa."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen